sâmbătă, 10 decembrie 2011

Facebook vrea sa angajeze mai multe mii de persoane și să deschidă un centru tehnologic anul viitor

Facebook intentioneaza sa angajeze anul viitor mai multe mii de persoane si sa deschida un centru de inginerie tehnologica in New York, pentru a atrage talentele din domeniul IT, in conditiile in care se pregateste pentru o posibila listare la bursa.



Compania, care opereaza cea mai mare retea de socializare la nivel mondial, are in prezent circa 3.000 de angajati si peste 800 de milioane de utilizatori in intreaga lume.

Facebook va deschide un centru de inginerie tehnologica la New York la inceputul anului viitor, a declarat directorul operational Sheryl Sandberg, fara sa precizeze exact numarul de posturi care vor fi create, transmite Bloomberg.

"Baza de utilizatori si de venituri creste rapid si ne bazam pe acest lucru", a spus Sandberg.

Facebook vrea sa atraga profesionistii din domeniul tehnologiei, in conditiile in care companii precum Google si Apple concureaza deja pentru cele mai stralucite minti.

La inceputul acestei luni, directorul general si fondatorul Facebook, Mark Zuckerberg, a vizitat Universitatea Harvard si Institutul pentru Tehnologie din Massachusetts, pentru recrutarea de personal.

Facebook analizeaza lansarea unei oferte publice initiale de circa 10 miliarde de dolari, care ar evalua compania la peste 100 de miliarde de dolari, a declarat o sursa apropiata situatiei. Cererea de listare la bursa ar putea fi depusa inainte de sfarsitul acestui an.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu