sâmbătă, 10 decembrie 2011

Cum sa facem bani pe timp de criza?

Ce trebuie să ştii ca să te îmbogăţeşti în ciuda situaţiei economice actuale, conform jurnaliştilor de la Huffington Post, vei afla mai jos:

1) Inovaţia poate veni astăzi de peste tot din lume, nu mai există un loc de genul "Silicon Valley". Costurile reduse ale locaţiilor non-tradiţionale combinate cu o forţă de muncă potrivită pot fi cheia către succesul afacerii tale.
2) Comportamentul de consum este din ce în ce mai mult influenţat de conceptele online, care diferenţiază şi caracteristicile indivizilor într-o reţea socială: conţinutul de pe calculatorul personal, cel de pe mobil, competiţia cu ceilalţi (în cadrul jocurilor) sau recompensa online: puncte, cupoane. Acestea sunt coordonatele esenţiale de care trebuie să ţii cont în promovarea business-ului tău.
3) Costă din în ce mai puţin să începi o afacere - în special în domeniul online. De asemenea, şi costul unui eventual eşec este mai scăzut, ajutându-i pe tinerii antreprenori să înveţe mai repede prin intermediul acestor curbe eşec/succes, creând astfel numeroase oportunităţi de angajare.

4) Joburile pentru liber-profesionişti sunt deja un domeniu foarte bine dezvoltat de pe piaţa muncii. O a doua eventuală recesiune nu ar face decât să le consolideze poziţiile pe care le deţin, pentru că antreprenorii vor investi în forţa de muncă temporară, care învaţă repede şi are deja experienţă în diverse alte instituţii.
Aceste câteva schimbări îţi pot transforma noile afaceri şi le pot revitaliza, ajutându-te să devii bogat.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu